Nie jestem pewien ale sprzęgło u ciebie jest pewnie mokre czyli w oleju,więc jakby ciekł simmering od strony sprzegła to by olej z silnika leciał do sprzegła więc generalnie bez różnicy.Jeśli cieknie przy wydechu to zobacz czy masz ten metalowy oring tam ciężko coś uszkodzić,musisz zobaczyć gdzie cieknie.Najlepiej wszystko ładnie z oleju umyć benzynką odpalić moto rozgrzać i obserwować,wtedy coś napisz bo takie zastanawianie się nie ma sensu co się zepsuło tylko ty masz moto i możesz sprawdzić.
-- 27 kwie 2023, 20:25 --
Chyba że chodzi o uszczelkę pokrywy sprzęgła ,to może ciec ale bynajmiej u mnie jest dosyć daleko od cylindra to by było widać.

Iskra jest, paliwo jest. Założyłem za to znowu ten nieoryginalny, z którym dostałem dtkę, odpaliłą, poregulowałem trochę gaźnik i uwaga - bomba, zaczął wchodzić na obroty i ma całą moc, nie strzela, nie kicha, nie przerywa, ALE tylko na podwórku (dosyć małe podwórko jak na to zeby sie rozpedzac moto, na jedynce można dać mu gazu, potem trzeba hamować). Gdy wyjadę na ulicę i dam mu na prostej do 3-4 biegu to pierwsza próba super, ale po chwili zaczyna sobie przerywać, daje mu w gaz a on strzeli, potem znowu dostanie mocy na sekundę, dwie, potem znowu strzeli itd. Wygląda to tak, jakby się grzało coś, nie mam pojęcia
Jak odstawię moto i odpalę za jakiś czas to znowu się wkręca super, aż do jakiejś prostej gdzie da mu się w gaz na paru biegach. Łącząc wszystkie fakty w jedno wychodzi na to, że coś nie tak z zapłonem, który w tych motocyklach się ustawia. Gdy kręcę bazą pod magnetem to jest różnica, ale tylko w jednym miejscu chodzi dobrze. Każdy pomysł będzie dobry