Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam. Tak jak napisałem, potrzebowałbym schemat podłączenia chłodzenia - jak to dokładnie powinno być podpięte, bo u mnie woda z chłodnicy wędruje z zbiorniczka, z którego wypływa przelewem, ale jak ostygnie to już chłodnica nie może zassać go z powrotem, przez co się grzeje. Wężyk od korka chłodnicy jest podpięty pod dół zbiornika, a wg serwisówki to jest źle Ale nie mogę znaleźć w niej podłączenia prawidłowego zbiorniczka. Pomożecie?
U mnie jest tak: I jak się zagrzeje to płyn idzie do zbiorniczka, ale jak ostygnie to już do chłodnicy nie wróci, przez co nie ma w układzie płynu i się grzeje... Nie kopci na biało, z chłodnicy nie czuć spalinami, pompa działa, bo się taki malutki wir robi.
mi sie jednak wydaje że uszczelka pod głowicą a podłączone masz wszystko dobrze.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
głowicę i cylinder najlepiej zplanować i uszczelka 3-warstwowa
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Diabel199432 pisze:http://allegro.pl/uszczelka-glowicy-glowice-yamaha-dt-125-tdr-125-i4357307768.html Taka będzie dobra? Do planu pójdzie sama głowica.