Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Czyli te moje czary nie są takie najgorsze tak?? mozesz mi podać linka jak samemu splanować głowicę ?? szukałem ale nie mogłem tego wyszukać . mam jeszcze jedno pytanko jak moto sie wkręcał i łapał wysokie obroty to miałem takie wrażenie jak by mi sprzęgło ślizgało zmieniałem rok temu tarcze i dużo nie jeździłem teraz wymieniłem olej i dalej mam wrażenie że ślizga pomocy !!
Sprezyny sprzegla do wymiany wykrec pomierz porownaj z serwisowka
szukaj jest 15654558 tematów o planowaniu głowicy i cylindra
Enduros70 pisze:Ludzie zamiast wymienić sprężyny to wymieniają dobre tarcze. Nie wiem skąd takie nawyki.
przyznaj sie że jak pierwszy raz w moto zaczeło Ci slizgać sprzęgło to pierwsze wymieniłeś tarcze a potem sprężyny