Tuning optyczny i mechaniczny. Pytania o części seryjne i płyny.
Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Cześć, jaki polecacie wydech do dt 125x? Głównie do jazdy po asfalcie i od święta po jakims lekkim terenie. Obecnie mam gianelli i według mnie jest taki sobie. Średni dźwięk i dość słaby dół. Zastanawiałem się nad athena i arrow. Co myślicie?
Cześć,sam mam gianelli i nic innego nie miałem to trudno mi z doświadczenia napisać ale spotkałem taką opinię ze fajny jest też oryginalny ale odblokowany dyfuzor.Pewnie nie wygląda tak jak athena i arrow ale może robi robotę.Z takich akcesoryjnych jest też deep,nie bierzesz go pod uwagę?No i można też pospawać wydech.Może jakaś firma by to wykonała.Koszta pewnie większe ale można chyba dostroić tak aby przyjemnie się jeżdziło,np.więcej dołu.Gdzieś po forum kręcił się wykres pokazujący charakterystykę tuningowych wydechów.