Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
28 lut 2015, 14:17
No ok, rozumiem, że błąd polega na tym, że nie ma co zakładać, każy egzemplarz to indywidualna historia...
Chodziło mi po prostu oto, że wiecej latek, większy przebieg, większe zużycie materiału. Ale przecież nikt nie wyklucza po drodze generalnych remontów w sumie : )
Jak myślicie 3500 styknie żeby sie nie wkopać w szrot ? Czy troche za mało ? Jednak te 4 - 4,5 trzeba liczyć jak nie 5 tys.?
28 lut 2015, 15:40
Za 3500 nie kupisz idealnej DT (nie mówię o okazjach), za dobrą DT trzeba zapłacić ok. 4tys+, a za 5tys powinieneś kupić już naprawdę dobre moto.
28 lut 2015, 16:34
Jak sie uda kupić coś mądrego w oklicach 4 tys. to będzie dobrze ; )
Ceny tak idą do góry dzięki ustawie, że boje się czekać jeszcze pare miesięcy żeby nie było, że z 4 zrobi się 6 tys. : )
Jak myślicie ceny będą cały czas iśc do góry ? Na allegro i oto moto wszystko co ciekawsze już posprzedawane jest ...
01 mar 2015, 18:57
http://olx.pl/oferta/yamaha-dt-125-rn-a ... 936a672149ta yamaha jest chyba prosto z salonu ze tyle chce za nia?
03 mar 2015, 17:17
jak dla mnie cena zbyt wygórowana zważywszy na to że nie wiadomoto w jakim stanie silnik, choć pali od kopa ale mój też palił na dotyk mimo słabej kompresji