Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
zastanawiam się nad kupnem yamahy dt 125 która jest zarejestrowana na motorower http://olx.pl/oferta/yamaha-dt-125-50-z ... b5635e3b07 czy cena w tym ogłoszeniu nie jest za duża ile mógł utargować ? Nie znam się na tym bardzo więc proszę o pomoc
Co nim myślicie? Jest tam parę tuningowych części, ale też widzę trochę rzeczy do zrobienia Pęknięta czacha, brak plastiku z lewej, no i jak sam właściciel pisze "do lekkich poprawek wizualnych i kilka dupereli".
yamaszke z drugiego linku znam, jeździłem nawet nią, jest to kumpla dt. Przerobiona jest na 220, z niemiec ją sprowadził i tam wszystko było robione. Polecam jak najbardziej bo chodzi idealnie:) za ttrka i dominatorem nadążał bez problemu:D
Dzięki za odpowiedź, z chęcią bym obejrzał tą DT, ale to juz by była dłuższa wyprawa, bo prawie 500 km ;/ ale pomyśle bo naprawde mi sie podoba ;) ktoś coś wie o motorkach z dwóch pozostałych linków? A może ktoś z was ma zadbane moto na handel? Piszcie Zmieniłem zdanie, teraz będę także szukał starszych modeli DT, ważne żeby był sprawny, z papierami i nie wyglądał jak trup. ;]
Z drugiego linku jest nie opłacalna do kupna,z resztą z pierwszego to też żadna rewelacja(ale jest lepiej bo cena niższa i tyle elementów nie brakuje).Najkorzystniej wychodzi sms(nawet chyba byłem oglądać ją rok temu, jak była w okolicach poznania(jeśli to ta sama to dobrze jeździła i w ogólnym db stanie,remont też byl podobno jak pisze,tylko lagi ciekły i rok też już nie najnowszy..))