Przejdź do pełnego widoku
Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Odpowiedz

Re: Motocykle z ogłoszeń

22 paź 2013, 16:43

Na co głównie patrzeć? Jest cały temat o tym co trzeba zobaczyć przed dokonaniem zakupu podczas oględzin.

Brak kierunków, nieumiejętne przerobienie tylnej lampy, najlepiej pojechać i zobaczyć bo za wiele o nim nie jest napisane. Cena normalna, choć zawsze się trzeba targować.

YAMAHA DT 125 2001 R

23 paź 2013, 15:04

Siemka soorki ze spamuje ale jeszcze nie ogarnołem forum jak źle napisze to proszę o przeniesienie a nie o krytykowanie jestem tylko człowiekiem

znalazłem yamahe na sprzedaż i właściciel nie wie czy są blokady jak to sprawdzić yamaha dt 125 2001 r i tak przy okazji żeby nie robić nowego tematu

znajomy z forum był i mówił

-ze nie chodzi prędkościomierz zatrzymany na 20km/h 21tys przebiegu
- nie odbija dobrze manetka mówi że manetki do wymiany
-ułamana lewa rączka od sprzęgła
-lekko pęknięta owiewka
- mocno przygasa przednia lampa jak sie nie dodaje gazu
- przednia opona rozcięta dosłownie w paru miejscach i felga w jednym miejsu wygięta na zewnątrz cena używanej opony z felgą 200-250zł

ile by to wszystko kosztowało żeby to zrobić

gdzie ma filtr od gaźnika

a i nie zarejestrowana yamaha na niemieckich papierach z książka serwisowa

na oleju STHIL DO MIESZANKI mieszanka robiona ręcznie odłączony dozownik oleju :)

dodaje kierunki

cena 3600 do negocjacji co o niej myślicie i od czego ten wężyk jest co wystaje z gaźnika

http://iv.pl/images/23395136210445194079.jpg

link do ogloszenia

http://tablica.pl/oferta/yamaha-dt-125- ... 41bcc53278

co myslicie o cenie i tak ogólnie czy ją wziąść

z góry bardzo bardzo bardzo dziękuje

Przenoszę; Johnny

23 paź 2013, 15:40

Targuj się i to poważnie, za 3500 to z niemieckimi papierami można znaleźć fajny egzemplarz. Felga do wymiany + rejestracja to gdzieś z tysiąc włożysz, a nie wiadomo co tam jeszcze jest do wymiany.

23 paź 2013, 15:58

Samo przerejestrowanie prawie 500zl,nie opłaca się za tyle. W Mielcu stała za 3800 do wzięcia zarej w PL po remoncie.

23 paź 2013, 16:06

to ile max dać za nią

ja jej nie będę rejestrował tylko nie wiem jak bede sprzedawał za rok dwa to czy nie stracę dużo

23 paź 2013, 16:46

Ten wężyk to smarowanie cięgna sprzęgła.

23 paź 2013, 17:02

Bartolini2721 pisze:Ten wężyk to smarowanie cięgna sprzęgła.

ale on nie jest podłączony do sprzegła poprostu wychodzi od gaźnika i nie jest nigdzie podłączony gdzie ma byc podłączony dokładnie smarowanie paliwem z gaźnika yy??

23 paź 2013, 17:07

Nadmiar z gaźnika ma skapywać na cięgno. Nigdzie on nie jest podłączony, jest to przelew.

23 paź 2013, 17:11

Bartolini2721 pisze:Nadmiar z gaźnika ma skapywać na cięgno. Nigdzie on nie jest podłączony, jest to przelew.

dziekuje a co Ty myslisz o niej tak ogólnie brać ja czy nie i za ile max :)

23 paź 2013, 19:15

Dla mnie dużo ją przecenił , nieopłacalne za tą kwotę.
Odpowiedz