Przejdź do pełnego widoku
Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Odpowiedz

Re: Motocykle z ogłoszeń

14 gru 2013, 22:37

Silikon może być na łączeniu karterów bo tam nie ma uszczelki ale jeśli komuś szkoda kasy na uszczelki to0 dla mnie jest idiotą. A tak poza tym to po jakiego grzyba dałeś sylikon i uszczelki?

17 gru 2013, 15:07

Siema. Co powiecie o tym ? http://tablica.pl/oferta/yamaha-dt-125- ... 1d43c4699a

18 gru 2013, 18:44

Jako że jest to mój pierwszy post na tym forum chciałbym się z wami przywitać ;) Ale nie o tym

Od ponad roku mam zamiar kupić Yamahe DT i jest takie ogłoszenie co przykuło moją uwage http://tablica.pl/oferta/yamaha-dt-125-zarejestrowana-cena-zimowa-nie-rs-nsr-kx-kmx-yz-honda-CID5-ID4pKkT.html#7a4a05997f

Wizualnie przedstawia się ok. Kilka wymienionych części nowy tłumik i co najważniejsze stare części do wglądu ^^

Co o niej sądzicie ?

18 gru 2013, 19:15

Ogólnie spoko ale jak za taką cenę to miał bym wątpliwości co do zrobionego remontu tej DT. Owszem części są do wglądu ale równie dobrze mogą być one sprzed 2 lat :D chyba że by miał jakieś paragony. A snuje tak dlatego że cena dosyć niska jak na taką DT

18 gru 2013, 19:33

Długo stoi już i aż dziwne, że nikt nie wziął za taką cenę i jeszcze na depie. Siwyert można pojechać obejrzeć bo dosyć ładna jest.

18 gru 2013, 19:44

Poza tym nawet jak by trzeba było remont zrobić to i tak się raczej opłaca bo taki wydech to nie codzienność i ogólnie DT tragicznie nie wygląda

18 gru 2013, 19:52

Ok dzięki ;)

A może polecacie jakiegoś kolesia co z południa na północ motory wozi ?
Na razie najlepsze co znalazłem to myśle że groupCAT za 400zł mi go przewiozą.

18 gru 2013, 22:01

Chcesz kupić motocykl nie oglądając go?

18 gru 2013, 23:01

"Jest ona zarejestrowana (na zdjęciach ściągnięta tablica) lecz trzeba ją opłacić koszt około 100zł i zrobić przegląd koszt 50zł..." coś mi tu nie gra obadaj lepiej dokumenty, bo dziwne że kolesiowi żal 100zł wywalić na oc a i tak musi je mieć, przegląd to pikuś akurat.

19 gru 2013, 19:51

biodreg pisze:Chcesz kupić motocykl nie oglądając go?

No właśnie miałem jechać w okolice więc bym podjechał gorzej było ze sprowadzeniem.

Zastanawiam się czy nie lepiej kupić gdzieś w mojej okolicy i dać troche więcej kasy zamiast tego co bym wydał na sprowadzenie.
I znalazłem to http://tablica.pl/oferta/yamaha-dt-125- ... 40dc1297ee
Myśle że jest warta przebadania chociaż tylko dlatego że za tydzień jadę właśnie przez Więcbork więc myśle że zajrze na pewno.
Musiałbym zadzwonić do niego i się wypytać o wymiany, remonty itp. bo mówiąc szczerze zbyt wiele tam w opisie nie pisze :P
Odpowiedz