Przejdź do pełnego widoku
Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Odpowiedz

Re: Motocykle z ogłoszeń

11 kwie 2014, 19:53

Pytasz .

Czemu ty sie zawsze interesujesz tymi dtkami co ja :D

Też zastanawiałem się nad tą dtką ale szczerze zrezygnowałem. Zwykła dtka bez szału powinna stać 3800 do nego a to i tak dużo zwlaszcza, że remont nie robiony tylko lożyska wymieniał.. malowanie trzeba od nowa zrobić bo spierdolił sprawę szprejem. za 4400 można naprawde wyrwać zadbaną.

11 kwie 2014, 19:55

Możliwe, że się interesuję tymi co ty bo mieszkasz w sumie nie daleko mnie i patrzymy moto z okolic :3

13 kwie 2014, 6:37

Aż założyłem konto żeby skomentować . Nie wiecie nic o moto a ustalacie z góry to i tamto . Z ręka na sercu w moto wpakowałem 1k w tym roku i naprawdę jest godny do obejrzenia ;) Cena 4100 końcowa , za 3500 to polecam chińczyka :P. Kierunkowskazy , lusterka , opona , zębatki , łożyska + malowanie , i jeszcze ta piękna końcówka Dep + przedni błotnik wyglądający dużo lepiej niż oryginalny . Rok temu zrobiła trasę do Dębki" w 2 dni 600 km a nawet się nie zająknęła . Dbałem zawsze lałem dobre oleje dlatego jeżeli Chodzi o cenę to jest uczciwa :P Każdy ma swoje zdanie ale obrona też musi być pozdrawiam LwG !

13 kwie 2014, 8:44

Musisz liczyć sie z tym ze kasę która wpakowałeś w moto nigdy nie odzyskasz chyba ze jest naprawdę tego warte, niestety to nie jest plastiki pomalowane sprejem remontu silnika brak tylko wymiana łożysk. Na szybko odklepałes wizualke i chcesz zaraz cenę podbijać.

13 kwie 2014, 10:20

Szczerze nei chciałem sprzedawać i zrobiłem ją pod "siebie" jak nikt nie kupi to trudno polata się jeszcze jeden sezon LwG :D!

13 kwie 2014, 11:27

Za 4k można by było ją brać. Więcej bym nie dał. Takie moje zdanie.

13 kwie 2014, 14:38

lusterka to lusterka i jest to normalne wyposażenie, a to że zamontowałeś akcesoryjne to już tylko Twoja wola. Kolor luster i handbarów pasuje tu jak nie wiem co, okleiny brak, a na miejscu przy oględzinach nie wiadomo co się okaże z bliska.

13 kwie 2014, 16:26

Technicznie na 5 , wizualnie wygląda jak wygląda dlatego spuściłem 300 zł , jak ktoś jest zainteresowany niech przyjeżdza i ogląda a nie spamuje wirtualnie . Wiadomo zobacz , oceń i potem komentuj :D

13 kwie 2014, 17:00

jaka kompresja w silniku?

yamaha dt 80 czy derbi senda 125 4t

14 kwie 2014, 18:33

witam przymierzam się do zakupu super moto/enduro i mam pytanko ponieważ interesuje mnie tak jak w tytule senda i dt , która z nich będzie miała lepsze osiągi przyspieszenie wygodę jazdy i który z nich będzie mniej awaryjny spalanie za bardzo sie nie liczy
dt mam 2 do wyboru :
http://olx.pl/oferta/yamaha-dt-80-50-lc ... c62575cfca
lub
http://olx.pl/oferta/yamaha-dt80-lc2-za ... c62575cfca
senda :
http://olx.pl/oferta/derbi-senda-125-50 ... 8194f1c87e
( sory za błędy :D )
Odpowiedz