Przejdź do pełnego widoku
Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Odpowiedz

Re: Motocykle z ogłoszeń

04 maja 2014, 23:22

http://olx.pl/oferta/yamaha-dt-125-CID5 ... d3e7b82505 ta jest ciekawa jak by ktoś szukał.

05 maja 2014, 11:04

Jabud chociażby uczciwości ze strony sprzedającego i tego że będzie się trzymać całości :D
Jak gadałem przez telefon to "wszystko ok, tylko wystarczy plastiki dopieścić jak komuś zależy na wyglądzie, a tak to można wsiadać i jechać".Jednak po przyjeździe to wiadomo...Fakt silnik nie był w złym stanie, ale tylko silnik :F

05 maja 2014, 12:58

Skoro jedziesz po DTX za 3.5 koła to powinieneś się nastawić na takie coś, a nie że za DTX dasz 3500tysia i nic do roboty nie będzie.

05 maja 2014, 13:58

Byłem przygotowany że jest do zrobienia.
Chodzi bardziej o sprzedającego...z resztą nie ważne już.

05 maja 2014, 14:01

Każdy wie jacy handlarze są. To jak byłeś przygotowany na wydatki, a silnik był ok, to czemu nie brałeś?

05 maja 2014, 15:03

Bo oprócz silnika reszta była do roboty; szkoda mi czasu na zabawę i przewyższyło by to koszty
(do zrobienia:tarcz hamulca tylnego krzywa, regeneracja przedniego i tylnego zawieszenia, naprawa/wymiana przedniego zacisku, wymiana co najmniej 2 plastików a reszta do porządnej regeneracji, wymiana zbiornika paliwa-z prawej strony wgnieciony że "bumerangu nie da się przykręcić, doprowadzenie elektryki, przykręcenie liczników itd...)

05 maja 2014, 19:22

co myślicie o tej? http://olx.pl/oferta/okazja-yamaha-dt12 ... aaa91b44aa

05 maja 2014, 19:33

Stała kiedyś sprowadzona, typ kupił, pomalował i chce sprzedać za większą kwotę, lampy z tyłu jak nie było tak nie ma :F.

05 maja 2014, 20:42

a pamiętasz w jakim stanie była jak sprowadzona została?

05 maja 2014, 22:06

nie w zaciekawym bo była po jakimś ataku wandalizmów bo pomazana sprayem połamane plastiki itp
Odpowiedz