Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!
Regulamin forum
Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić -
przejdź do poradnika.
14 lip 2013, 18:06
No narazie zapierdala a nie śmiga hehe:) Tylko jeszcze zastanawiam sie nad kolorem bo i tak bede malował i nie wiem jaki kolor. Z poczatku chciałem zostawic w tym kolorze bo miałem nie malować całości a teraz jak coalosc to juz sam nie wiem:( Myslałem coś takiego jak niebieski w subaru jest:)
14 lip 2013, 19:53
Johnny pisze:http://images33.fotosik.pl/168/d76c7f7c38924c0e.jpg
a takie coś? fajnie komuś wyszło z malowaniem
tak, to hondowski kolorek.
Ten niebieski niczego sobie

A gdyby tak ten lakier i do tego fele białe?
14 lip 2013, 21:04
No własnie nie wiem do malowania troche czasu jeszcze mam więc nie wiem najlepiej to jakby ktoś przerobił mi zdjęcia na ten kolor i do tego białe alu:)
Jak kotś wie jak to niech przerobi to foto w ten kolor
No i jeszcze białe fele i niech zostawi czarną maske:)
14 lip 2013, 23:41
Bitner200 pisze:No własnie nie wiem do malowania troche czasu jeszcze mam więc nie wiem najlepiej to jakby ktoś przerobił mi zdjęcia na ten kolor i do tego białe alu:)
Jak kotś wie jak to niech przerobi to foto w ten kolor
No i jeszcze białe fele i niech zostawi czarną maske:)
Maske chcesz zostawiać? Nie wiem czy to bedzie fajnie wygladalo. Ja bym osobiscie chlapnął na ten niebieski całość. ewentualnie jakies białe wstawki porobił czy cos.

tego typu fele

I miód na oczy
10 sie 2013, 17:02
Bitner200, nie wiem czy nie za późno, ale mam nadzieję, że o to ci chodziło ;)
http://img405.imageshack.us/img405/5594/s968.jpg
I wersja 2 bez czarnej maski ;)

I nie zastanawiałeś się może nad takim ?
11 sie 2013, 11:35
FellMySkills pisze:I nie zastanawiałeś się może nad takim ?

No fajny fajny tylko te fele nie pasują wszystko na rurzoffo;p
11 sie 2013, 21:38
Ja bym walną lakier niebieski taki jak mają subaru imprezy (maske też ) i jakieś ładne fele , może białe albo grafitowe.
11 sie 2013, 22:53
Znaczy plan juz jest na to jak będzie pomalowane i co będzie porobione więc efekty zobaczycie juz po pomalowaniu. Chciałem taki lakier jak z subaru ale po tych foto tak sobie mi sie widzi a po 2 musiałbym wydać około 8 stowek za same farby a niestety aż tyle funduszy nie mam a potrzebne jest jeszcze kilka czesci z blacharki;/