Regulamin forum
1. Ogłoszenie powinno być czytelne, zawierać podstawowe cechy przedmiotu jakiego szukamy.
2. W tytule tematu nie stosujemy zabiegów przyciągających uwagę, np. pisanie wszystkiego wielkimi literami, stawianiu wielu wykrzykników itp.
3. Nie respektowanie powyższego regulaminu będzie powodowało usunięciem tematu oraz udzieleniem ostrzeżenia po ponownym dodaniu niepoprawnego ogłoszenia tej samej treści.
26 kwie 2017, 10:58
Jak wyżej kupię zawór membranowy kompletny do Yamaszki MX z 81r. Proszę o jakąś propozycję bo jestem uziemiony.
26 kwie 2017, 14:03
Ciężko będzie znaleźć bo praktycznie ten model wymarł. Szukaj za graniacą, ebaye itp
29 kwie 2017, 14:46
Tak też myślałem. Udało mi się zamówić nową sztukę produkcji Yamahy ale tanio nie było.
Mam jeszcze jedno pytanie ale nie chcę zakładać nowego tematu. Mianowicie szukam również gaźnika do mojej DT (oryginalny Teikei Y16P). Jest to typ clamp on i nachodzi na króciec o średnicy 20mm czy są jakieś zamienniki tego typu w rozsądnej cenie ?
Szukam już kilka dni i nie mogę znaleźć nic co będzie pasowało. Proszę o jakąś radę i dziękuję.