Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
tak jak z nazwy tematu możecie stwierdzić zatarłem dt 125 x. wczesniej miałem tłok meteor i przejechalem na nim z 7-9k km. Teraz pytanie mmusze kupic niestety nowy tlok i uszczelki, zastanawiam sie nad kolejnym meteorem a moze wossner, aby sprobowac czegos innego ? na necie zdania podzielone jednak od biedy moge wydać 100zł więcej na tłok ale jesli to naprawde bedzie warto. Druga sprawa to uszczelki. athena ? mam wydech z tej firmy i jestem zadowolony wiadomo uszczelki a wydech jak wiatrak i piernik ale nabrałem zaufania do tej firmy pozatym bardzo dobre opinie mają te uszczelki jak czytalem. obejdzie sie bez szlifa cylindra, wszystkim za pomoc wielkie dzięki
Nie obejdzie się bez szlifa. To tak jakbyś po sraniu nie podtarł dupy . Wossner jak najbardziej, w galerii użytkownika cedec1 dowiesz sie ile taki tłok wytrzymał.
bez szlifu cylindra to tak jak byś zesrał sie do łużka i sopał dalej vertex robi odlewane tłoki o jakości podobnej do OEM ale mi w pół sezonu zeżarło pierścienie nie polecam po demontażu tłok nie wyglądał źle tylko te pierścienie zdarte ehh było od razu wossnera kupować
i zeby nie było że nie miałem
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.