Nie. 120 jechałem i było coś koło 8-9 tys nie pamiętam już bo jarałem się prędkością Przesiadka z 4T. Kumpel jechał 115 i chyba dopiero 6tkę wrzucił ale nie jestem pewien. Kręci się do końca na każdym biegu a v maxu nie sprawdzałem jeszcze. Czekam na blachy i dopiero
Bo chodzi o to że mam założone felgi 17tki i nie wiem czy ślimak też jest pod te felgi robiony. Wiadomo, seryjna felga to 21 u mnie excele siedzą. Nie mam jak sprawdzić wiarygodności prędkościomierza dlatego pytam o obroty 5-6 tys 6 bieg 80km/h
No będę musiał tak zrobić jak będę w domu rodzinnym gdzie stoi DT bo tak to nie mam jak dlatego pytam na forum kto jeździ teraz i by napisał jak to u niego w DT
-- 25 lut 2016, 10:58 --
OK jeździłem wczoraj DT. Przy 70 km/h pokazuje równe 5 tys obrotów. Sprawdzałem gpsem w telefonie i przy prędkości 80km/h na liczniku gps pokazuje 71km. Co ciekawe jak jadę autem to tak samo, gps pokazuje mniej. Wartości w aucie podobne jak w DT więc wszystko by się zgadzało. Jakby ktoś mógł się jeszcze wypowiedzieć ile obrotów ma przy 70 km/h na 6tym biegu. U mnie siedzi full gianelli, standardowe przełożenia.