Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam mam pytanie otóż moja dt 50/70 r z 92 r gdy się zagrzeje cos stuka albo w silniku albo jakby robiło się zwarcie i motor poprostu jest bardzo słaby , czym bardziej jeżdżę tym coraz jest głośniej i w sumie prawie stoi w miejscu dopiero gdy postoi chwile można znów normalnie jechać ale to na chwile , remont robiony w tamtym tyg luzów nie ma na wale itp wszystkie uszczelki ok .Jeżeli to moduł to znacie jakiś zamiennik ?
W ciepłe dni morze się szybko zagrzewać sprzęgło i wtedy trzeba poczekać aż wystygnie ja tak miałem jak się zawrzało to tracił moc był głośny i wolny.
Motor jest bogiem,Prędkość nałogiem,Tuning zabawą,Freestyle podstawą!!! Jazda na kole jest jak życie na krawędzi wystarczy, że przesadziś i lecisz na plecy.
Sprawdź czy olej do sprzęgła jest dobry czy nie w sęsie stary. A poza tym to nie wiem jak sprawdzić czy to jest wina sprzęgłą.
Motor jest bogiem,Prędkość nałogiem,Tuning zabawą,Freestyle podstawą!!! Jazda na kole jest jak życie na krawędzi wystarczy, że przesadziś i lecisz na plecy.
Jak prawa pokrywa silnika ma uszczelkę i tam idzie olej, a pod pokrywą jest sprzęgło. Przynajmniej u mnie.