Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Czy da się włożyć do ramy 3nm (chlodzonej powietrzem) silnik od dt 50 lc lub dt 80 lc2 bez przerabiania ramy? Albo jakie inne silniki polecacie bo moja już jest słaba dla mnie. Nie piszcie że to bez sensu bo to wiem ale za swoją dt dałem bardzo mało więc mogę się pobawić z tym.
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
osłabiają mnie takie tematy można by było coś większego wsadzić ale za cenę przeróbek można kupić cały moto z danym silnikiem czyli bez sensu
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Jak już wsadzać to od DT 80 LC, albo starej DT125LC bez zaworu (pewnie by się zmieścił, tylko oczywiście trzeba dorobić mocowania), bo 50 to bez sensu - podobna moc.