Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam serdecznie, moja yamaha jest świeżo po remoncie. Były wymieniane łożyska, tłok, pierścienie, uszczelniacze itd. Teraz musze dotrzeć ją do jakichś 200km, ale problem w tym, że gdy po jedzie zostawiam ją w garażu (zakręcony gaźnik), to na drugi dzień jest pod motorem kałuża wody czy benzyny i dalej się skrapla. Dopatrzyłem się skąd to leci i z takiego czarnego węża, który prowadzi od tłumika w stronę silnika, z niego też wydobywa się dym (głupio bo przy silniku jest i stamtąd dymi..). Wcześniej nie miałem takiego problemu. Co z tym zrobić?
Wbrew pozorom z fusów tu nikt nie wróży, woęc postaraj się wyrażać precyzyjniej. Co jak co to wode od benzyny chyba potrafisz odróżnić, a jak nie jesteś w stanie opisać dokładnie z którego miejsca cieknie to daj fotki i zaznacz na nich.