Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
cześć wam. słyszałem że lc2 przypala często puszkę filtra noi mnie to dopadło... wiecie może jak uchronić tą puszke przed przypalaniem??? na kilku filmikach widziałem jak ludzie mają takie jakby kątowniczki (chyba aluminiowe) na tych puszkach tam gdzie jest rura wydechowa... A noi czym załatać tą puche? włóknem szklanym? i jeszcze po drugiej stronie mam taka mala dziurkę.. machnąć ją silikonem czy czym?
przepala od tłumika ? jak tak to wystarczy okleić puszkę taśmą aluminiową która odbija ciepło
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.