Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
siemanko, takie pytanka do was, czy jak kupię ten http://allegro.pl/elektroniczny-czujnik ... tmlczujnik to będzie mi dobrze pokazywał nie będzie oszukiwał, bo cena jest bardzo mała tylko 15 zł noi gdzie zamontować tą końcówkę, bo widziałem że inne mają podkładkę pod nakrętkę głowicy i ja nie będę odkręcał nakrętki od głowicy nobo raczej jednej tylko nie można odkręcić. I ostatnie pytanie czy to normalne, że chłodnica podczas jazdy jest dosyć ciepła (żeberka) a dół chłodnicy jest już gorący. I jaka jest normalna temperatura silnika podczas jazdy ?
To odpowiedz na te dwa pytanie, czyli czy podczas jazdy jak jest chłodnica gorąca (dół) żeberka są ciepłe to normalne ? I jaka jest normalna temperaura podczas jazdy tak od do
Ja mam jakiś czujnik włożony do chłodnicy pod korkiem i mi elegancko wyświetla - 50-60 stopni jest optymalne, przy 75 się zatrzymuje na kilka minut, ale zazwyczaj mi się ochladza jak zaczynam jechać na wyższych obrotach i jeszcze nigdy nie dosiegnelo 72 stopni.
ja mam założony elektroniczny termometr działa elegancko tylko trzeba raz do roku baterię wymienić a wygląda to tak http://i.imgur.com/cgQEh9w.jpg
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
odciołem samą górę od starego wyciągnąłem jakieś sprężynki i wsadziłem do środka nowy i zaslikonowałem od góry
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
A no kminie już, a powiedz czy to normalne, że podczas jazdy dół chłodnicy jest gorący a żeberka są ciepłe? I cylinder moge dotknąć tak na 2-3 sekundy, nie za gorący ?