Może w Twoim egzemplarzu. Ja po przełożeniu silnika z wiązką elektryczną z TZR do mojego sprzętu założylem inną lampe z żarowką H4 55/60W i lampa nawet na niskich obrotach na biegu jalowym dawala lepsze swiatlo niz obecnie mam w aucie na swiatlach mijaniaHazard pisze:Siemanko, ładna pogoda i trochę czasu wolnego dały mi ostatnio możliwość polatać wieczorami. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie ta pseudo lampa z przodu (lecę setką przez las, odpuszczam gaz i co widzę - no właśnie tutaj brzydkie słowo samo nasuwa nie na myśl). Ja nie polecam żadnej żarówki do DT - duszenie silnika po włączeniu światła mijania, masakryczne przygasanie lampy po odpuszczeniu gazu i w ogóle ta lampa ledwo świeci. Po kilku wieczornych przelotówkach po lesie zabrałem się za zrobienie własnego wsadu LED do oryginalnego klosza DT. Teraz wszystko świeci jak należy a moto nie potrzebuje 400 do 500 obr. rezerwy na włączenie światła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości