Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
siemka mam taki problem gdy jade i wjade np w kałuże moto mi przerywa i potem gaśnie . na początku myslałem ze cos ze swiecami sie dzieje bo gdy zmieniłem na drugą było już dobrze ale po chwili znowu tam samo wiec znowu zakreciłem starą swiece potem jak już omijałem wszystkie kałuże nic już sie nie działo . ;c czy problem dotyczy czegos od cewki do swiece czy przyczyna może byc gdzie indziej ? A Tak żeby już nie zakładac nowego tematu co może być przyczyną ze moto psuje świece ? po założenie nowej swiecy na wysokich obrotach normalnie chodzi po przejechaniu ok 50 km jak by miał sie rozpasć na wysokich obrotach ; c
dzisiaj go odpaliłem i polałem woda od góry i tez zgasł i niewiem czy dam sie woda dostałą spróbuje założyć jakaś uszczelke na swiece . A z tą świecą ? regulacja ? ze sie tak psują ;c