W dniu zakupy to jest połowa czerwca 2014 dt wyglądała tak:

Yamaszka wyglądała dobrze a jezdziła jeszcze lepiej.
nie znam jej dokładnejmocy oraz czasu w jaki osiągda 100 km/h (niedługo sprawdzę)
ale ze mną jako kierowcą (65 kg) na prostej drodze zamyka licznik, z paseżarem v-max wacha sie w granicach 120-130 zależy od pasażera.
Z tego co było nie oryginalne to:
-oryginalna kierownica renthal
-kompletyny układ wydechowy gianell
- lampa oraz przedni błotnik ufo
-obicie kanapy
-niestety tez przebieg 3800km
(brak linki prętkościomierza podczas zakupu)
No i zaczweły się problemy
-podczas większych prętkości kierownica latała jak głupia przyczyną było łożysko główki ramy które zostało wymienione na nowe
-elektryka- diody obok licznika żyły własnym życiem przyczyną okazałsię walnięty czujnik luzu, kable i połżczenia to była totalna fuszerka, czujnika nie wymieniałem bo nie był mi on do szczęścia potrzebny elektryka omija czujnik więc dt spokojnie odpala
W wakacje 2014 nie jedziła on adużo (około 1,5k kilometrów) z powodu braku prawajazdy.
i od tego czasu nie bylo większych problemów.
jakiś czast temu okazało się że mocowania ogonu o boczku w ogonie wogule nie ma co uświadomiło mnie że dt na 100% jest po większym szlifie świadczyły o tym pomalowanie plastiki, nowa okleina, nowa kierka, kanapa obita na nowo, porysowane lusterko i porysowany (od góry

Niestety plastiki zostały pomalowane na odwal się pawdopodobnie sprayem i farba razem z okleiną zaczeły odchodzić nie wygląda to najlepiej dlatego tez założyłem ten temat ponieważ dt zmieni się kompletni i będe to relacjonował na bierząco

Dt robie wizualnie ponieważ mechanicznie nie ma nic do zażucenia będzie ona służyła tylko to jazdy po drodze (więc ma sie ładnie preżętować)ponieważ do mnie do garażu wpadnie za jakiś czas full cross.
Powiem jeszcze co do tej pory w dt było robione wymieniane (poza żeczami oczywistymi jak smarowanie łańcucha itd. ) więc tak:
-łożysko główki ramy
-łańcuch (połowa września 2014)
-mocowanie tablicy
Jeżeli spodobała wam się dt to możcie ją zobaczyć tu
https://www.facebook.com/pages/MDM-Team ... 66?fref=ts
proszęo komentarze