kolor świecy niezbyt tarcza ori z dtx? bo jakoś tak nie cała przytarta od klocków +++ Wymoderowano
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
na filmiku to dostała przebicia Tarcza na zdj nie jest z dtx ale tak poza tym ma grubość 4,7 a oryg. 4,8 więc tylko zarysowana Z mieszanką po dotarciu właśnie nie mogę dojść do ładu ... na moje oko ją zalewa, ale jak przekręcę śrubę to słabo reaguje. +++ Wymoderowano
Po I szukaj. Po II szukaj. Po III na pewno podobny temat istnieje, więc szukaj.
no sory kolego ale ja jadę pojeździć w teren na powiedzmy 8 do 10 godzin[..] +++ Wymoderowano
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Time to say goodbye...[*] Odświeżam po dość dużej przerwie i wrzucam ostatnie fotki. Oddana wraz z kartonem pozostałości w czasie eksploatacji. Widoczne bajery przy licznikach to czujnik/licznik zmiany biegów, obrotomierz oraz termometr cyfrowy. Nie pamiętam już czy wspominałem o zmianie sprzęgła na hydrauliczne; manetki podgrzewane raczej już gościły długo. Jak znajdę gdzieś filmik z działania to dorzucę, bo gdzieś zapodziałem. [*]
Po I szukaj. Po II szukaj. Po III na pewno podobny temat istnieje, więc szukaj.