Rozmowy o wszystkim i o niczym.
Odpowiedz

Re: Nic śmiesznego

22 maja 2014, 15:02

26 maja 2014, 5:47

https://www.youtube.com/watch?v=-7ET4w1k968 :F

28 maja 2014, 22:04

Obrazek

06 cze 2014, 15:29

dobra k***a ostatnio lece na awanture a tu zagradza mi droge pirat i mowi dawaj okup ja na to ty k***o wez nie bierz ode mnie okupu
bo w moich zylach plynie krew ta sama co w twoich tylko ze pewnie inna grupa a on na to dobra k***a wez nie pie**ol tylko dawaj okup
to ja mu fronta na mache on sie zalał krwia mowie zero pucy bo wpie**ol na dzielni ok to poszedl dalej lece na bauns do sklepu i tam typiara
do mnie dowod to ja do niej ty k***o a ona ok ja ok ona dobra co chcesz ja mowie ćipsy ona ok ja ok dobra lecimy dalej typ zapie**ala
typiare po prawej to ja do nich ej k***a idzcie bo ja nie moge tutaj tego widziec bo nie chce mi sie a oni wypie**alaj to poszedlem i
spotkalem reszte lodzkich sk***ieli czyli sellaha almosta bojana i przemusia i wbijamy na domowe do ryska peji a on
REPREZENTUJE BIEDE a my ok on ok my dobra on ok i weszlismy dalej takie dobre dupcie baunsuja tam jak sie wchodzi
to po prawo przy kaloryferze to my do nich podbijamy bajera browar elegancko wszystko pytamy sie czy chca grochy one mowia
ze wola kukurydze to zlapalismy te k***y za frak i trzy karne tuby na morde za odwage i dalej spuszczamy sie po linie na dół i
krzyczymy WISTA WJO i k***a jakis typ szedl to sellah podszedl i sie pyta co jadl przed chwila on do niego ch*j cie to boli to
wzial sellah przyj***ł mu z bańki bo to akurat dobrze potrafi i odeszlismy. dalej poszlismy po czerwone wino zeby upozorowac
smierc babci almosta i zebrac haracz od firmy ubezpieczeniowej ale plan spalił na panewce bo almost nie ma babki no trudno
kazdemu sie zdarza to lecimy dalej na awanture tak jak juz wczesniej mowilem a tu podbija do mnie matti hałtameki i sie pyta
czy nie widzialem jego nart ja mowie ze co do nart to mam niemile doswiadczenie bo kiedys jedne zgubilem on mowi ze tez bedzie
mial niemile doswiadczenie i ze tez nie pomoze jak ktos sie go kiedys zapyta czy nie widzial jego nart no to ja mowie sorry typie
wpie**ol albo psikus on mowi dobra lece zostawilem zelazko na gazie to my w brecht on w brecht i brecht generalnie, potem
poszlismy do bojana ogladac kuronia w telewizji bo gotowal kaczke w sosie to przemek nam ugotowal i zjedlismy i poszlismy lulu

06 cze 2014, 23:44

Co do posta wyżej, to chyba kartka z pamiętnika typowego osiedlowego dresa :mrgreen: A tutaj coś prosto z naszej ukochanej stolicy :F https://www.youtube.com/watch?v=TBNcZM8e2vU

09 cze 2014, 16:08

Obrazek

11 cze 2014, 19:45

12 cze 2014, 11:29

https://www.youtube.com/results?search_ ... rlem+shake

16 cze 2014, 20:11

Obrazek