Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam. Posiadam yamahę Dt 80 lc2 53v 93 rok. Więc tak w zeszłą niedziele czyszczony był gaźnik i przejrzany cały motor. Wszystko było ok palił od strzała pięknie wkręcał się na obroty nic nie przerywało. Więc wybrałem się na żwirownie potem na dłuższą przejażdzkę 4km do kolegi pośmigać z nim. W drodze powrotnej do domu zgasiłem na chwilę ponieważ chciałem się napić. I już nie odpalił.. więc musiałem go pchać 4 km ... wcześniej jeździłem po wodzie dość sporej szedł jak burza. Wspólnie z tatą przejrzeliśmy jeszcze raz okazało się że nie ma iskry i był do wymiany przewód zapłonowy od cewki do fajki kupiłem nowy przewód świece wymieniłem iskra wróciła ale nie chce zapalić ani z pycha ani z kopa. Drodzy forumowicze prosiłbym o pomoc bo już nie daje rady ;_;. Pozdrawiam
Więc tak nie mam dostępu do garażu więc rano powiem czy mokra czy sucha natomiast co w obu przypadkach i pytanie do Johnny powiedz mi ile taki klin kosztuje.