https://www.youtube.com/watch?v=SEBX1JIwMiE to nie moj filmik ale ja mam podobny problem normlanie jezdzi wszystko ciagnie do 10,5k na kzdym biegu max 11 ale na luzie gdy dam gazu mam podobny dzwiek jak gosiu na tym filmiku tylko przy 11k normlanie jak poruszam manetka do dochdzi do 12 k bez problemu ale sie dlwi tak jak na tym filmie na 11k co moze byc przyczyna lewe powietrze ? moze swieca ? mieszanka ? znacie sie na tym poradzcie cos . daje gazu na maxa i idzie jak rakieta na luzie do 12k i zaczyna robic tak jak na tym filmie i wskaowka staje na 11k co to moze byc . nie mam tego motoru dlugo nie 3 tyg nie odkrecalem nawet swiecy nic otwieralem tylko filter powietrza chcialem go zdjac ale nie udalo mi sie i wetknolem go spowrotem ale mozliwe ze nie przylega dobrze chodz watpie .
-- 09 kwie 2015, 22:55 --
blokada to raczej zadna nie jest na jakie obroty powinna krecic naprzyklad na 2 3 max max ? normlanie domyka wam 12k ? bez problemu ?
-- 09 kwie 2015, 22:56 --
na 6 jechalem max 10k obrotow ale to pewnie dla tego ze jestem ciezki i bardzo duzy wiatr waze 110 kg wiec pewnie dlatego