Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!

Regulamin forum

Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić - przejdź do poradnika.
Odpowiedz

Re: DT 125R albo X :) Kottan

04 sty 2014, 14:20

Wy to aby tylko zgladzic czlowieka. Kotan ma bardzo dobra dt wiec widze ze niektorym gol juz skacze.

04 sty 2014, 14:48

czemu zgładzić? ma fajną dt i projekt! tylko malowanie gaźnika mija się z celem, może to traktować jako radę albo olać to jego sprawa co zrobi.

04 sty 2014, 18:48

No skacze mi gól :F

Jakbyś mi czytał w myślach <lol>

//żuczek

04 sty 2014, 22:30

Wszystko zalezy niestety od pieniedzy.

14 sty 2014, 23:45

na razie kasy nie liczylem ale rachunki sa wiec pewnie sobie podlicze. do co silnika 200 na razie to zostawiam bo sa wazniejsze rzeczy i to bede robic w miedzy czasie. silnik sie sklada ale po malu bo w niedlugim czasie mam dwa wesela plus caly czas jakies roboty sa... co do malowania gaznika... najpierw go wyszkielkowalem. ale po szkielkowaniu efekt nie utrzymuje sie zbyt dlugo a potem ponoc ( tylko tak slyszalem nie wiem czy to prawda czy nie ) zachodzi jeszcze bardziej dla tego po pisaskowaniu zostal pomalowany dla utrzymania dluzszego efektu. i nie rozumiem czemu malowanie gaznika to sczyt druciarstwa :) chetne poslucham wytłumaczenia :)

co do ptania skad jestem to z Wołomina. tam sie urodzilem i tam mieszkalem obecnie siedze w Portsmouth w hrabstwie hampshire na poludniu Anglii.

20 wrz 2014, 10:50

Ktoś wie może jak nazywa się przednia tarcza która siedzi w tej DT ? I gdzie ją można dostać ?
Pozdrawiam :)
Odpowiedz