Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Lepiej zaoszczędzić tysiąc, kupić dobrą DT za ok. 3500-4000zł i zrobić sobie A1. Kupno moto + A1 wyjdzie tak samo jak 125/50. A ogólnie ta DT to jakaś padaka.
Stan wizualny jest dobry tylko wydech do zmiany i pozbyc sie tego co ma z tyłu i lalka. Zależy czy chcesz kupic moto na 1 sezon czy dłużej.Jak kupujesz na dlużej to warto.
-- 08 lut 2014, 19:09 --
Prawda jest taka ze zarejestrowana na 50 ma niższe opłaty (100zł na rok) i przeglad raz na 2 lata. A ile jest na 125 opłat ???
Witam. Powoli przymierzam sie do kupna Dt.I chciałem sie was zapytac co myślicie o tej: http://tablica.pl/oferta/yamaha-dt-125- ... c486240770 wiem że po zdjeciach to tak srednio ale na pierwszy rzut oka co o niej sądzicie???wiadomo na miejscu trzeba było by zobaczyć czy jest prosta,nic nie stuka itd ale to swoja drogą.
Jak za 3,5tys to jest oki. Rozbraja mnie to że remont rok temu i przejechane 200km albo mu sie psuł albo bedziesz musial troszke zainwestowac po przejechaniu kolejnych 200km.