Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Otóż mam dylemat odnośnie Yamahy z ogłoszenia, jako że to mój pierwszy motocykl z serii enduro. Z tego co udało mi się dowiedzieć poprzez rozmowę telefoniczną: 1. Yamaha miała wymienione zawieszenie dwa sezony temu (łożyska główki ramy, oraz regenerowane przednie lagi) 2. Niepokoi mnie nie wkręcanie się motoru na wysokie obroty - jak zareagował sprzedawca? : "Motor przed remontem chodził bdb, ale zginęła sprężynka od zaworku ssania. Nie mógł znaleźć jej na allegro więc kupił cały nowy gaźnik i trzeba go wyregulować bo nie wkręca się całkiem na maksymalne obroty" - Tu mój niepokój, czy faktycznie chodzi o regulacje gaźnika czy może być tam jakaś bomba która przytrafiła się np. wam? 3. Jeśli będziecie mieć wątpliwości co do tego motoru - piszcie, biorę pod uwagę każdą wypowiedź ;)
Oto link do ogłoszenia, liczę na pomoc z waszej strony, zwłaszcza jak już mówiłem, jest to mój pierwszy zakup.
Witam, chciałem się zapytać czy opłaca się brac Aprilie ETX 125/50
Opis sprzedazy: "sprzedam szybkiego zrywnego 6 BIEGÓW dużego crossa aprilia 125 cm zadbana zarejestrowana na motorower ochraniacze na nogi łokcie w cenie" Cena: 3550 do nego. zdjęcia: Proszę o pomoc!