Tuning optyczny i mechaniczny. Pytania o części seryjne i płyny.
Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam, postanowiłem odnowić końcówkę wydechu, bo ciekł olej na tylnym łączeniu i tam blablabla, mniejsza z tym. Mianowicie chcę zmienić wypełnienie. Rurka była owinięta watą stalową + watą mineralną. Temat z watami mineralnymi znam, kupuje się takie maty lub kładzie budowlaną z tym nie będę miał problemu, lecz teraz chodzi mi o tą watę stalową, pierwszy raz takie coś widzę na oczy i patrzyłem po allegro za tym, są takie do wydechów ale wołają sobie za jakiś kawałek 40zł , również patrzyłem na larssona, motox i jakiś tam sklep motoryzacyjny i takie kosmiczne ceny za jakiś mały kawałek waty. Ma to znaczenie jaką wate stalową tam włożę? Bo widziałem też takie do czyszczenia, do futryn, ale wiadomo różne grubości, gęstości itd. Może mnie ktoś nakierować jaką kupić? Wiem, że to takie pierdoły, ale zależało by mi żeby uzyskać taki sam dźwięk jak miałem teraz, oryginalny dyf + końcówka DEP i było miło dla uszy.