Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Słuchajcie mam problem wymieniam uszczelki (głowica cylinder) czy łożysko igiełkowe też musze wymienić ?? Wie ktoś jak sprawdzić czy sie nadaję czy nie ? Wcześniej był robiony szlif , nowy tłok ale nie splanowałam głowicy i uszczelki nie wytrzymały ..
A może coś jeszcze powinnam wymienić a nie wiem ?? Przy zatarciu silnika zrobilam szlif kupilam tlok trzeba splanowac głowice , nowe uszczelki i nowe łożysko czy o czymś jeszcze powinnam wiedziec??
Kupiłam dziś to łożysko igiełkowe zamowilam z internetu pisało że do Yamahy dt 125 a okazało sie że jest wyższe , a kupowałam z wossnera ponieważ tłok też jest wossnera i wydawało mi sie że bedzie padowało i co teraz ? Czy to łożysko może być czy musze szukać identycznego jak było ?