Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Cześć słuchajcie mam nie typowy problem otóż gdy silnik się rozgrzeje i zatrzymam się po jezdzie to są dziwne szumy aż czuć tak jak by coś obcierało o siebie i na podnóżkach nawet czuć niestety na filmiku tego nie słychać a i dodam jeszcze ze jak naćisne sprzęgło szumy i tak jakby tarcie czegoś od siebie znika a jak puszcze to dalej to się to dzieje Dodam jeszcze że mam nowy tłok i szlif cylindra zrobiony mam dopiero 40km zrobione a to sie działo nawet jak cylinder nie był po szlifie i nie miał nowego tłoka pomocy! sorki zapomniałem Filmiku https://www.youtube.com/watch?v=twGDrqeogBc
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2014, 10:58 przez Rafał 321, łącznie zmieniany 2 razy
Filmik jest prywatny, oprócz Ciebie nikt nie może go oglądać. Ściągnij pokrywę sprzęgła i zobacz co się dzieje. Na pewno nie ma nic do tego olej. Chyba że go nie ma w ogóle .