Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Siema. Miałbym do was prośbę, mam zamiar kupić dt 125, lecz będzie to mój pierwszy cross i nie chciałbym się rozczarować, jeśli kupie jakiegoś złoma. Podaje linki do 2 yamaszek, czy warte są tej ceny i która lepsza ta z Radomia czy z Brzustowa. Fundusz mam ograniczony bo max 3500 lecz wolałbym znaleźć coś około 3000, wiem że mało jak za taki motorek ale nie oczekuje idealnego wyglądu tylko żeby mechanicznie była sprawna. Z góry Dzięki i Pozdrawiam.
Czy są warte tej ceny nie wiem, ale na pewno ta 1 z Brzustowa ładniejsza i raczej w lepszym stanie. Pozatym jeżeli przebieg jest prawdziwy to moto bardzo mało jeżdżone.
Witam. Mam na oku jedną yamahę Dt 80 jest ona z 1989r i przebiegiem nieco ponad 40 tys. Chce za nią 2800zł (do negocjacji ). Jest ona po remoncie silnkika ( tłok, cylinder, wał, gaznik, głowica ) Miała ona zmieniany również zapłon oraz wydech. Chciałbym się zapytać czy warto kupić tą yamahę nawet jeśli cena zejdzie do 2400 zł? I ew. na co mam zwrócić uwagę przy kupnie? Będę wdzięczny za odpowiedź.
Jest na forum temat odnośnie co sprawdzić przy kupnie motocyklu. Jeżeli nie chcesz podać linku z ogłoszenia to chociaż zdjęcia wstaw jakieś to więcej powiemy. Jest jeszcze dział taki: topic32-770.html