Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Próbowałem to odkrecić zanim zadałem pytanie , nie idzie tego zdjąć i co teraz mam zamawiać nadal te same swiece i może jakimś fartem natrafie na taka która idzie to odkrecić. Skoro ta świeca jest "dedykowana ? " do tego modelu to czemu ma ten "dzyndzel " próbowałem dobrać w sklepie ale wszystkie samochodowe ( chyba wszystkie ) to posiadają.
Dzieki Enduros70 , niby taka mała informacja a jak cieszy morde ;) Jutro zamówie ten model i zobaczymy co dalej. Posiadam jeszcze jedno pytanie bo nie napisałem o tym na poczatku a być może jest to ważne , od jakiegos czasu motor normalnie działal ale gdy sie na nim przejechałem kawalek to gasł myslalem ze to wina braku paliwa bo było go dosyć mało. Teraz wpadłem na to , że być może winną było cos innego. Wygladalo to tak : w baku było dość mało paliwa ale gdy podszedłem i chciałem go odpalić to paliła na kopa i mógł stać z 2min na wolnych obrotach i git , po wrzuceniu 1 i przejechaniu sie kawałek na podwórku on gasł.Dodam tylko że na niskim poziomie paliwa odpaliłem go jeszcze z 3-4razy ( co 2-3dni ) Czy to cos miało wspólnego z tym ?
-- 14 lip 2014, 16:01 --
Po zamontowaniu już tej odpowiedniej swiecy nadal brak iskry , chyba nie zostało mi nic innego jak oddanie go w rece elektryka by sprawdził czy winny nie ma moduł.