Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!
Regulamin forum
Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić -
przejdź do poradnika.
18 sie 2014, 15:18
Identyczna po rzeszowie lata, az myslalem ze to Ty, ale sadzac po lokalizacji z forum to chyba jednak nie
18 sie 2014, 15:50
widocznie alternator mało watt ma to i przygasa regulator napięcia możesz sprawdzić napięcie wychodzące i wchodzące i porównać z serwisówką.
18 sie 2014, 17:50
Jak będę miał chwile czasu to pomierzę wszystko
Dawno fotek nie dawałem, taka z dzisiaj

18 sie 2014, 21:24
Bardzo ładna kawa
18 sie 2014, 22:40
Dzięki dzięki

Zamówiłem licznik rowerowy z czujnikiem na kabel i teraz mam pytanie jak umiejscowić ten czujnik, trochę ciężko bo mam USD, macie jakieś pomysły?
fotki:

18 sie 2014, 23:47
Kawa koooooozaaacka * . *, jak czysta

Ale błoto nadaje charakteru

, myjesz ja po każdej zabawie?
19 sie 2014, 7:34
Spróbuj jakoś po kablu od przedniego hebla poprowadzić. Taką spiralką po nim. A Czujnik do przedniego zacisku.
19 sie 2014, 9:23
Clummsy pisze:Kawa koooooozaaacka * . *, jak czysta

Ale błoto nadaje charakteru

, myjesz ja po każdej zabawie?
Myje jak już jest naprawdę potrzeba

żuczek pisze:Spróbuj jakoś po kablu od przedniego hebla poprowadzić. Taką spiralką po nim. A Czujnik do przedniego zacisku.
O tym samym myślałem ale zastanawiam się czy w błocie itp nie zmiecie mi tego magnesu ze szprychy np. Widziałem jak niektórzy magnes przymocowywali do tarczy też
19 sie 2014, 15:35
kup śrubę do tarczy z magnesem np. na mielochu widziałem, a czujnik albo do zacisku albo można wykorzystać dolne śruby zaciskające ośke i kawałek płaskownika, ale wykaż się twórczością i coś wykombinujesz.