dt obnizona o 3.5 cm lepiej stawia na kolo oponki duzo daly DOPPIERO TERAZ CZUC PRZYCZEPNOSC wentylatory od kompa czujnik od jakiegos starego diesla 65-75 stopni w pionach zdaje egzamin przewiercilem 4 wiertlem termostat zebu caly czas jakis mały przelot wody byl i jestem spokojny o temperature w larsonie obiecali ze po wszystkich swietych beda dysze cos maja problem bo juz 4 tygodnie czekam dyfuzor miałem załamany przy kolanku po prostowaniu jeszcze bardziej czuc brak paliwa ale metoda niezla pewnie ogolnie znana zaslepilem dyfa i 5 atmoswer do niego i palnik acrtylenowy i kolanko po nagrzaniu naponpowalo sie jak balon do dawnych wymiarow
-- 31 paź 2014, 8:48 --
mozna jeszcze woda czyli woda do pełna zaslepis korkami gumowyni i do zameazarki i lod juz swoje zrobi widzialem na yt nawet zagniecione kolanko z 4 sowa samo sie wygielo bez spawania czy jakichkolwiek zabiegow za pomysl
-- 03 lis 2014, 22:51 --
dysze załozone ale wydaje mi sie ze 240 jeszcze mała ciekawe jak by było na 255 czuc zmiane ale w sumie wyscigowka to nie bedzie ale i tak jest fajna moze po niedzieli jakis filmik uda sie udostepnic