Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Ja robiłem regeneracje u tego gościa i wszystko ładnie, pieknie działa. A mówił mi ze te korby z allegro nie pasuja, a z tej regeneracji jestem bardzo zadowolony
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
na co skladacie kartery? kolega mowil mi zeby zlozyc na loctite taki klej do zlaczy gwintowych czy to dobry pomysl? Ja zatrzymalem sie na hermetyku w komarze:)
hermetic daje rade ale w dzisiejszych czasach używamy silikonu tylko proponował bym ten lepszy powyżej 20 zł i nie polecam kleju do śrub
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.