Do dt dorwałem w końcu błotnik supermoto od dtx. Właśnie idzie do mnie. Musze ściągnąć jeszcze gumy z lag, uspawać dyfuzor z nierdzewki i dt będzie wyglądać tak jak chciałem od początku. Do tej pory dt wyniosła mnie równe 5tys zł.
Nie wiem czy kogoś jeszcze ten mój temat interesuje ale założyłem błotnik od dtx do dt. Wyciąłem otwory w które mieści się owiewka, dorobię w tym miejscu błotnika jeszcze kielichy z laminatu, w które będzie się chować dolna część owiewki, żeby nie było dziur. Dyfuzor #2 Można już wywijać stożki. Na dniach pewnie wywalę też gumy na lagi, bo one do sm mi się nie widzą.
Właśnie kolega ma dt sm bez gum i mi się podoba. W sumie nie siądą tak szybko uszczelniacze bo będę latał tylko po drogach. Stożki zacznę wywijać pewnie jeszcze w ferie a skończę pewnie dopiero po maturach.
Tak tylko wgląda na zdj, nie ma tam dziury. _______________________________________________________________________ Wygląd dt na luty 2015.Doszedł błotnik od dtx, czarne siedzenie, nowy ślizg i folia carbonowa zamiast dętek na ramie, żeby nie wycierać lakieru. Ciągle walczę z dyfem! Chyba w porównaniu z tym co było na początku to jest kosmos, nie?