Zlokalizowałem źródło lewego powietrza w mojej yamaszce. Przepustnica jest tak wytarta, że już tylko w paru miejscach ma tą czarną powłokę większość jest srebrna, czuć ranty pod paznokciem i lata dosyć mocno w gaźniku. Jak odkręciłem pokrywkę przepustnicy i lekko poprawiałem jej położenie w gaźniku to od razu obroty były idealne. Jest tylko jeden problem. Takiej przepustnicy nie mogę nigdzie dorwać, są jakieś na Amazonie i Ebayu, ale nie mam pojęcia jak dorwać odpowiedni model. Chciałbym w tym trochę waszej pomocy, możecie mi powiedzieć jakiej przepustnicy szukać (nie mogę rozczytać się w tych oznaczeniach, nie mogę ich dopasować do tego Mikuni VM28SS), może lepiej wymienić gaźnik? Ale na pewno nie będę miał pieniędzy na oryginalny, a o tych chińskich na allegro słyszałem, że to straszne gówno, ale może się mylę... Przykładowe przepustnice za granicą wyglądają tak, ale wydaje mi się, że to nie to:
http://www.ebay.com/itm/Mikuni-Aluminum-TM32-TM34-Flat-Throttle-Slide-Left-Idle-Adjust-832-39012-4-0-/151232420218?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item233627997a&vxp=mtr
Próbowałem szukać kogoś, kto dorobi to na zamówienie ale cieżka sprawa. Chcą za to tyle, że gaźnik bym kupił. Może macie jakieś dojścia do takich przepustnic?

Jeśli pomyliłem dział to przepraszam

Pozdrawiam Kkoper97