• Dzisiaj jest 18 cze 2025, 23:02
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się
  • Strona główna
  • FAQ
  • Szukaj
  • Zespół administracyjny
  • Facebook
  • Podgląd wydruku

Przejdź do: Strona główna › Mechanika › Mechanika

[DT125] Mieszacz oleju zdjęcie / rodzaj dyfa

Tutaj pomożemy naprawić Twój sprzęt.
Regulamin forum Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Odpowiedz

Mieszacz oleju zdjęcie / rodzaj dyfa

Postautor: kszaq » 09 kwie 2015, 11:02

Witam
Smaruje całego do sezonu i po zagladnięciu do mieszacza oleju ukazała mi sie taka sprawa. Tarcza lezy troche krzywo. Cos mi tam uleciało jakas sprezyka czy sie wyrobiło cos? czy poparostu tak mają. Tarcza sie blokuje przed okręcaniem w tym miejscu w którym powinna tylko nie tak równo tylko pod kątem jak na zdjeciu. Wszystko chodzi gładko poza tym. Zdjęcie nr 1 manetka luzna, zdjęcie nr 2 manetka do oporu. Druga sprawa poza tematem, mam dwa dyfuzory 3MB-14610 i RM 00 nic nie grzebane ,(moto 97 3RM09) jakies roznice między nymi? który lepiej zalozyć ewentualnie wypatroszyć?

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kszaq

Motocykl: DT 125 RN 97r

Odpowiedz

Wróć do Mechanika