Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
SIemka. Mam pytanie a mianowicie kiedy jest wyłączone ssanie w KTM-ie LC2 ponieważ mam dylemat a mianowicie gdy włączę ssanie po pewnym czasie ono samo wróci do takiego położenia w których wyczuwalnie i słyszalne jest takie cyknięcie ale mogę jeszcze spokojnie dopchnąć linkę jeszcze trochę. Na pozycji do której sam sie ustawia moto chodzi bez najmniejszego problemu jednak dy dopchnę ta linkę to już wolniej schodzi z obrotów i jest słabszy. proszę o pomoc.
Nwm czy to ci pomoże ale mi w tzr nie wracała do konca linka od ssania jak cofnąelm to moto sie dławiło i jazdy prawie nie było bo 1,2,3,bieg było ok a potem muł i słabła, ja po tym jak tak sie działo musiałem wyregulowac gazior ale najpierw spróbuj jak popuscisz to ssanie na max pewnie motocykl zwiekszy swoje obroty spróbuj zmniejszyć i sie kajtnąć moze to pomóc