Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Mam pewien problem z lagą Odkręcałem ja do celów własnych i po zamontowaniu jej jak dobijam lagi to słysze jakby coś obcierało sprężyna czy coś tak jakby coś w środku było i obciera mocno w środku. Trzeszczy dosyć głośno nwm czy mi sie laga nie porysuje w środku i czy moge jezdzic ...
rozchodzi się u mnie po wymianie uszczelniaczy też coś trzeszczało ale po 50 km działają jak nowe
-- 17 cze 2015, 23:42 --
a trzeszczy najprawdopodobniej prowadnica lagi
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Jak ściągnąłem ja to obrocilem ja i tez długo leżała bokiem moze dlatego tak sie stało ale jeżeli twierdzisz ze to napewno nic złego to mam nadzieje ze sie nie mylisz
a jeszcze pytanko a sprawdzałeś czy nie masz przypadkiem krzywego golenia ?
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.