Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
To tak jako iz dt odpaliła to raczej tamten temat jest nie wazny.Dt jest po szlifie wymianie tłoka itd. Meczyłem się aleodpaliła,w tym sek tylko z popychu ,za chiny nie odpali z kopniaka .jak popchałem i zapaliła to przejechałem jakies 1 kim tak leciutko bez wiekszego gazu na spokojnie ,lecz zauwazyłem ze na wolnych nie chce działac gasnie pracuje tak jak by nie mogła zassać mieszanki na wolnych a dysza przeczyszczona jest, a do tego po tym kilometrze tak sie zagrzała ze dotknac nie mozna było dyfa a z chłodnicy płyn gorący (ale nie doprowadzony do wrzątku brakowało jeszcze na oko z 40 stopni) nie wywaliło do zbiorniczka ani nie ubyło go .Wie ktoś co może jej dolegać bo ja juz sam nie wiem a sezon w trakcie :c