Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Ziomy, mam dziurę w deklu od strony sprzęgła, był on zaślepiony plastikowym korkiem, myślałem, że tak ma być, ale jak korek wypadł to widzę, że nie do końca tam pasuje i że to chyba jakaś amatorska próba zaślepienia z użyciem sylikony wysokotemperaturowego. Co mam zrobić z tym i za co to odpowiadało pierwotnie? Olej mi teraz leci stamtąd ;/
hehe no to nieźle To ja bym ją tam chętnie sobie zamontował tą linkę zamiast to zaślepiać, trzeba oryginalną kupić czy może być jakiś zamiennik? Jakieś wskazówki co do montażu? I czy linka na bank mi wystarczy żeby pokazywało obroty czy np. mogę mieć coś uszkodzone pod deklem sprzęgła?
Witam. Dołączę się do tematu, mam takie pytanie, linka obrotomierza nie wchodzi mi do koncaw pokrywe sprzegła tak zebym mogł ją dokręcic tą srubka. Jakie części tam się powinny kolejno znajdowac, bo ja mam tam jakas podkładke i simering?