Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam , mam pytanko. Przy oryginalnym tłumiku w dolnej jego cześci od spodu jest taka śrubka ( u mnie 10 ) jak się ją odkręci to poprostu przez nią wylatuje dym co jest normalne . Pytanie brzmi po co ona jest ?? Jezeli nikt nie bedzie wiedział o co chodzi z moich wskazówek to zrobi zdjęcie
najprawdopodobniej po to aby spuścić z niego nieprzepalony olej
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
A propo , masz albo macie jakis sposób aby wyczyscic tłumik ?? Bo korzystam z dozownika i nie jestem z niego zadowolony bo czesto kopci a czasami jest tak ze jak przekraczam 110 to wali taką ścianę dymu ze aż żal sie pokazywac pozniej w tej okolicy . wiec pewnie jest tam tyle syfu juz w tłumiku ze przydało by sie za to wziać
jak ori końcówka to jej nie wyczyścisz do dyfuzora wlej kreta z ciepłą wodą jeden koniec zatkaj szczelnie i pozostaw na noc w akcesoryjnych końcówkach wymieniasz wate i jedziesz dalej
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.