Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Jak beda zuzyte tarcze czy przekladki to wymiana samych sprezyn nie wiele pomorze dla tego warto wszystko ladnie pomierzyc i porownac z wartosciami w serwisowce
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
bo nie jestem pewien czy do tych lat była produkowana jeżeli tak to zaraz ktoś mnie poprawi
Panowie wymieniłem uszczelkę i już nie wywala mi wody ale jest inny problem !!!:| co jakiś czas jak jadę na moto to zaczyna gasnąć nie chce odpalić po upływie jakiejś minuty motor zaczyna zapalać muszę go wtedy pokręcić na obrotacz i śmiga dalej i tak w kółko . zaznaczam ze mam nie zawór wydechowy nie ustawiony bo niestety nie umiem .. jaka może być tego przyczyna