Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Jak stuka i nic sie nie dzieje a stuki powyzej pewnej wartosci ustepuja to nic sie nie martw to norma na wossnerze mam nabita korbe tłok wossnera nowe łozyska koyo nowe uszczelniacze atheny wycentrowany wal przez enduros 70 i jarmoli jak by korba bokiem chciala wyjsc na wolnych obr i do 3 tysi a pozniej cisza. Jeżdżę tak juz z sezon a maszyna petarda niedużo ustepuje exc 250 takze nic nie pekaj tak na być. Ale dobrze sprawdz bo nie słyszałem moto wiec nie wiem jak ci stuka i zanim zacznesz palowac moto zawsze dobrze go rozgrzej
Ok dzięki sprawdze ten wał czyli chwyce za magneto i luz góra dół sprawdze. Bo moja dt 125 ma 37 tys przebiegu i jest zablokowana na dyfie i chcem odblokować a od nowości nie było nic robione dalej niż cylek i tłok. Właśnie chodzi mi oto czy jest sens odblokować ją całkiem ale jak nie będzie żadnych luzów na wale a ani nic to mogę odblokować przy tym przebiegu jak myślisz
Odblokowanie dt wiarze sie ze znacznym obciazeniem silnika czyli jak masz slabe bebechy w silniku to szybciej silnik wybuchnie sam sobie zadaj pytanie co masz w silniku
-- 04 lis 2015, 21:26 --
Odblokowanie dt wiarze sie ze znacznym obciazeniem silnika czyli jak masz slabe bebechy w silniku to szybciej silnik wybuchnie sam sobie zadaj pytanie co masz w silniku
-- 04 lis 2015, 21:26 --
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.