Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Siema mam dość dziwny problem z kostką odblokowującą moduł. Pierwsza kostka działa bez zarzutów, później przez nieuwagę poprzez sykniecie się przewodów spaliła się . Zamówiłem nową kostkę podłączyłem ją dobrze, lecz dźwięk wydawany przez kostkę nawet gdy prostownik ładował akumulator był bardzo cichy , nie było jej tak wyraźnie słychać jak poprzedniej kostki która działa prawidłowo . No nic pojechałem na jazdę testowa i przy dojściu licznika do 80km/h wystrzelił jakiś odbiornik z kostki, ale kostka nadal wydzielała dźwięk .Myśle, ze dobrze opisałem mój problem i prosze o pomoc.
Jedynie co na forum możemy powiedzieć to żebyś sprawdził czy kable się nie wytarły/ułamały(coś więcej się nie przepaliło) gdzieś w instalacji,bo wątpię żeby ktoś mógł pomóc w tych sprawach. Porozmawiaj ze sprzedawcą,może będzie wiedział coś więcej.
Po I szukaj. Po II szukaj. Po III na pewno podobny temat istnieje, więc szukaj.