Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Witam mam takie pytanko, a mianowicie; smar powinien być też w tej tulejce w kołysce co jest w ramie na łożyskach to wiem że musi być ale na nią jeszcze idzie śruba/tulejka i na nią też musi iść smar bo mam na niej trochę luz góra dół.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
http://pokazywarka.pl/mg2rez/ i jeszcze takie pytanie do tego ostatniego zdj bo nie ma tam plastiku plastycznego między kilkoma igłami to mogę to zakładać ? (łożysko luzu nie ma)
nasmaruj tą tulejkę smarem miedzianym żeby łatwiej było ją w przyszłości wyciągnąć jeżeli tego nie zrobisz zapiecze się a co do łożyska dla świętego spokoju bym wymienił
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Co do łożysk to jak uda ci się znaleźć to dobrze jest tam jedno duże 30 mm szerokość które kosztuje blisko 80 zł + więc ja dałem dwa mniejsze zamiast jednego