Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Mam do was ogromną prośbę, remontując [Yamaha dt125 lc 2 10v 34x (ypvs)] Napotkał mnie problem z wałem otóż wał do yamahy dt 125 okazał się troszkę inny niż był założony. Ponieważ nowy jest większy od strony sprzęgła, Do słownie o to co zaznaczyłem na załonczonym zdjęciu. Nowy: różnie się od starego że nie ma tego i wygląda tak jak w dt 80 tylko inne wymiary Macie pomysł jak rozwiązać problemy z tym wałem???
ta czesc mozna by bylo stoczyc na tokarce ale na pewno korba ma inny skok i wyciecie na klin bedzie w innym miejscu ciezko powiedziec czy to bedzie jezdzic
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Wen wał oddam ale problem mam znaleź właściwy wał. czyli ten do Lc2 Ponieważ ten nowszy jest dłuższy około 1,5cm. I nie będę go przerabiał bo to by nie miało sensu. I dlatego pytanie do was kieruje ma ktoś pomysł jak tego szukać na allegro????
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.